Az AIESEC magyarországi marketing vezetője vagyok és őszintén a Ria-Botal való együtt működés volt az egyik legjobb döntésem a marketing fellendítése érdekében mióta elkezdtem a pozíciót. A Ria-Bot csapata rendkívül segítőkész volt az egész folyamat során és minden rendben ment. Ritkán hallani olyan projektről, ahol mindkét fél elégedett a másikkal és minden probléma nélkül tud végig menni a folyamat. Köszönöm mégegyszer a csapatnak a nagyszerű munkát.

Lovas Kristóf / Marketing vezető, AIESEC in Hungary

Feladtam a leckét a Ria-Bot csapatának, hiszen a chatbotom a területünkön az első ilyen, egyedileg tervezett és pontosan meghatározott célt szolgáló bot. Gergő mindenben nagyon segítőkész volt, hamar ráérzett, mit is szeretnénk a chatbottal elérni, és ennek érdekében számos munkaórát szánt rá, hogy a végeredmény olyan legyen, ami minden szempontból megfelelő. Összességében: volt egy jó ötlet tőlem, egy átgondolt tervezés és egy profi megvalósítás a Ria-Bot-tól, így egy hasznos és szuper botot kaptunk végeredményül, ráadásul a kapcsolattartás folyamán is minden a lehető legjobban ment. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még segítségül fogom hívni Gergőéket!

Harmati-Nagy Brigitta / Elkeltem.hu tulajdonosa

Nagyon jó munkát végeztek Chatbotunk megalkotásánál. A közös munka gyors és zökkenőmentes volt végig, folyamatosan láttuk hol tart a munka. Gergőék a tervezés fázisától kezdve segítettek, hogy minél felhasználóbarátabb és hatékonyabb legyen a Chatbot. A Riabot ár-érték arányban a legjobb, csak ajánlani tudjuk őket!

Kertész László / Ügyvezető (Pólómánia)

Gergő nagyon lelkiismeretes és ha munkáról van szó maximálisan odateszi magát. Biztosan nem fog csalódást okozni! Kértél már tőle ajánlatot? Ha még nem itt az ideje!:)

Buda Sándor / webcamp.hu