Több, mint két éve fő foglalkozásunk a chatbot készítés és Facebook Messenger marketing

Legfőbb célunk, hogy olyan komplex és egyedi, vállalkozásra szabott chatbotokat készítsünk, melyek ügyfeleink minden elvárásának hiánytalanul megfelelnek, és valós segítséget nyújtanak vállalkozásaik fejlesztésében. A chatbot készítés alapja, hogy jobban megismerd a chatbotokat, a készítésüket és a Ria-Bot chatbot készítő csapatát Vegyük át a legfontosabb tudnivalókat a chatbotokról, a felhasználhatóságukról és arról is, hogy Neked miben tudnak segíteni! Tarts velünk!

Miért pont a chatbot készítéssel foglalkozunk?

Él bennünk egy vízió, melyben a weboldalakon nem egy olyan statikus űrlap várja a leendő vevőket, látogatókat, melynek csak egy célja van: mindenáron feliratkoztatni a felhasználókat hírlevélre.

Mi azt szeretnénk, ha a Te weboldaladon is egy olyan chatbot fogadná az ügyfeleidet, aki intelligensen képes beszélgetni a látogatóval, így nem érzi sarokba szorítva magát azáltal, hogy pontosan tudja, az email címére van szükséged, hogy hírlevéllel bombázhasd.

Ez pedig egyáltalán nem lehetetlen, csak ismerned kell a chatbotok által nyújtott lehetőségeket!

Hol lehet a legjobban hasznosítani egy chatbotot?

A Messenger az a platform, ahol rokonainkkal, barátainkkal, kollégáinkkal szoktunk beszélgetni. Ezért az emberek többsége, ha Messengeren keresztül kap üzenetet, azt pozitív élményként éli meg.

Valószínűleg ennek tulajdonítható, hogy míg az e-mail megnyitási aránya ~20%, addig a Messenger üzeneteké 90+%!

Amikor chatbotodat készítjük, erre a statisztikára alapozva tesszük. Hisz miért ne használnád ki a Messenger platform adta hihetetlen nagy lehetőségeket?

Chatbot készítés a marketing célok eléréséhez

Tudjuk, hogy minden jól működő vállalkozás egyik alappillére a marketing, sőt, a jó marketing. A jó marketinghez pedig olyan kommunikációra van szükség, amit a leendő ügyfeled nem csak használni tud, hanem még élményként is szolgálhat számára.

Olyan marketinget és értékesítést képzelünk el számodra, melynek központjában a társalgás szerepel, és megvalósul a conversational marketing. E kettőnek személyesebbnek kell lennie, mint napjainkban, ezért készítünk erre a célra chatbotokat.

Amikor a felhasználó úgy érzi, hogy bármikor számíthat válaszra tőled, az növeli a márkádba vetett bizalmat, és később sokkal szívesebben térnek vissza hozzád.

Ha pedig van bizalom, akkor van konverzió, és van vásárlás. Tehát chatbotot nem csak azért készítünk, hogy elégedettebbek legyenek az ügyfeleid, hanem azért is, hogy elégedettségükre építve megnöveljük az eladásaidat.

Milyen chatbotot készítünk Neked?

Az általunk készített chatbotok részletes tervezésen mennek keresztül és valamivel hosszabb idő alatt készülnek el, ezáltal komplexebbek, megbízhatóbbak és hasznosíthatóbbak, mint azok a szimpla botok, melyek csak feliratkoztatni akarják a felhasználókat, majd folyamatosan hírleveleket küldenek.

A chatbot készítés varázsa nem az, hogy pár óra alatt készítünk egy alap chatbotot, ami inkább idegesítő, mint hasznos, és ha hozzá kell nyúlni, módosítani, akkor fogalmunk sincs, hogy mit tegyünk.

A szépsége az egésznek az, ha rászánunk pár napot, hetet, vagy akár hónapot, és egy olyan chatbotot rakunk össze, amely bármikor, szinte bármilyen felhasználói igényt ki tud szolgálni!

Minden téren előtérbe helyezzük a hasznosságot, és háttérbe a kapkodást. Ha nem így tennénk, akkor nem olyan chatbotot kapnánk, ami maximálisan elvégzi a feladatát és segíti a vállalkozásod működését.

Éppen ennek köszönhetően az általunk készített chatbotokon nehezen fog az idő vas foga: Alkalmi frissítések mellett hosszú ideig ellátják feladatukat így nem kell akár félévente nagyobb összeget rászánnod, hogy továbbra is ellássa feladatait.

De hogy ne gondold, hogy ez csak üres duma:

Örömmel felmérjük Facebook-, valamint weboldaladat, és összeállítunk számodra egy dokumentumot arról, milyen egyedi, vállalkozásodhoz igazán passzoló chatbotot tudnánk Neked elképzelni.

A dokumentum ráadásul nem csak a chatbot készítés tartalmi leírását fogja magában foglalni, de egy becsült elkészítési időt, és egy árajánlatot is mellékelünk. Ha pedig nem értesz egyet az általunk leírtakkal és más ötleteid lennének a chatbot készítésével kapcsolatban, egyeztetünk és újratervezzük – mindezt ráadásul INGYEN!

Chatbotjaink mindig a rendelkezésedre állnak, hisz olyan asszisztenst kínálunk Neked, aki nem beteg, nem panaszkodik, mindig dolgozik, és nem kerül havonta több százezer forintba. Olyan alkalmazott, akiről minden munkáltató álmodik. Mindez megvalósítható, csak igent kell mondanod egy chatbotra!

ÉLEK A LEHETŐSÉGGEL!

Nézz szét oldalunkon, ahol a fenti bejegyzés mellett megannyi hasznos tartalommal találkozhatsz, amik chatbot készítésről szólnak.

Ha pedig készen állsz, hogy készítsünk neked egy chatbotot, lépj velünk kapcsolatba.