Kinek ajánlott a chatbot fejlesztés

Chatbot fejlesztés felsőfokon

Ha te is felismerted már a chatbot rendkívüli előnyeit, akkor tudod, milyen fontos ez a kommunikációs eszköz. Ahhoz azonban, hogy sikeresen és hatékonyan növeld általa a bevételed, egy igazán jól működő és profin összerakott chatbot az, amire szükséged van. Ezért elengedhetetlenül fontos a chatbot fejlesztés.

Miért fontos számodra a chatbot fejlesztés?

Elképzelhető, hogy te magad is fabrikáltál már chatbotot, aztán toldozgattad-foltozgattad, hogy kicsiszolgasd. Az is lehet, hogy időt, energiát és pénzt sem sajnálva még valamilyen személyes vagy videós kurzust is elvégeztél azért, hogy te magad tudd megoldani a chatbot kérdést. Az sem kizárt, hogy megbíztál valakit a chatbot fejlesztéssel, mert azt akartad, hogy jó legyen.

Bármelyik variáció legyen igaz rád, te már elmondhatod magadról, hogy van tapasztalatod a chatbotokkal kapcsolatban és van némi rálátásod erre a témára.

Mostanra már biztosan te is rájöttél arra, hogy a chatbot fejlesztés nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.Legalábbis akkor, ha egy minőségi, jól és hatékonyain működő kommunikációs rendszert szeretnél. Az is érthető, ha nem szeretnél a fejlesztés hiányosságaiból adódó, időről időre felmerülő problémák kezelésével foglalkozni.

Ezért fontos, hogy chatbotod fejlesztését egy igazán profi csapatra bízd, akik garantálják, hogy neked nem lesz más dolgod, mint élvezni az automatizált kommunikáció előnyeit.

Chatbot készítés, mint mesterség

A chatbot lefejlesztése azért izgalmas, mert ez a munka igazi együttműködést kíván meg mind a megrendelő, mind pedig a fejlesztő részéről. A hatékony együttműködésnek kölcsönös tiszteleten kell alapulnia. Itt, a Ria-Bot csapatában ezt elengedhetetlenül fontosnak tartjuk.

A chatbot fejlesztése során maximálisan tiszteletben tartjuk az ügyfeleinket és az igényeiket. Minden megrendelésnél arra törekszünk, hogy tudásunk legjavát adjuk és egy igazán személyre szabott, az igényeknek megfelelő chatbotot fejlesszünk. Ha minket választasz, erre az ügyfélorientált hozzáállásra számíthatsz.

A chatbot fejlesztés menete

A munka egy profin megtervezett, hatékonyan működő rendszer mentén történik. Meg van a pontos menete, koreográfiája, hogy a lehető leghatékonyabb eszközt tudjuk kifejleszteni vállalkozásod számára.

1. lépés: igényfelmérés és tervezés

Ez együttműködésünk kulcsa és alapja. Ez a szakasz akkor a leghatékonyabb, ha igazi csapatmunkát tudunk kialakítani veled. Az igényfelmérés és tervezés akár napokig is eltarthat.

Ennek mi az oka?

  • Meg kell ismernünk a tevékenységi körödet. Fontos, hogy némi belátást engedj nekünk abba, hogy pontosan mivel foglalkozik a vállalkozásod.
  • Az is lényeges, hogy mik az üzleti szempontjaid, igényeid, hogy ezekhez tudjuk igazítani a chatbot funkcióit.
  • Számunkra fontosak az üzleti céljaid is, hiszen tudnunk kell, mit szeretnél elérni a chatbot használatával.

2. lépés: az árajánlat

Az alapos igényfelmérés alapján már tudjuk, mi az, amire neked és vállalkozásodnak szüksége van. Ezeket vesszük alapul a chatbot fejlesztés során és ez alapján összeállítunk neked egy korrekt árajánlatot.

Mit jelent számunkra a korrekt árajánlat?

Tudjuk, hogy te nem vagy profi chatbot fejlesztő. Mi, itt a Ria-Botnál nem élünk vissza azzal, ha esetleg nem látod át a chatbot készítés részleteit. Ez természetes, hiszen te a saját területeden vagy szakértő.

Az általunk kiadott árajánlat kizárólag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyeket el is végzünk. Garantáljuk, hogy tőlünk nem fogsz egy irreálisan magas árat kapni az ajánlatban. Ha érdekel, mik a chatbot árát befolyásoló tényezők, olvasd el ezt a bejegyzésünket is: A chatbot ára.

3. lépés: a chatbotod fejlesztése

Az elfogadott árajánlat után következik a munka érdemi része, azaz maga a fejlesztés. Ebbe a szakaszba beleadjuk minden tudásunkat, eddigi tapasztalatainkat és kreativitásunkat.

  • Igyekszünk a te fejeddel gondolkozni, és olyan funkciókat beépíteni a chatbotba, amelynek maximálisan hasznát veszed.
  • A fejlesztés során a vállalkozásod nézőpontjából közelítjük meg saját munkánkat.
  • Előre gondolkozunk, hogy kiszűrjük az esetlegesen felmerülő hibalehetőségeket, amennyire ez a fejlesztés során lehetséges.

4. lépés: mérőszámok

Beépítjük a megfelelő mérőszámokat a chatbotodba. Ez a szakasz az, amikor ügyfélként megérted a chatbot fejlesztés valódi lényegét. Némi bepillantást kapsz a kulisszák mögé, hiszen ahhoz, hogy a chatbot minden előnyét kihasználd, fontos, hogy megértsd az alapokat.

5. lépés: rendelkezésre állás

Mi, a Ria-Botnál tudjuk, hogy ügyfélként sok esetben milyen nehézkes kapcsolatba lépni és hatékony kommunikációt folytatni a szoftverfejlesztőkkel. Ügyfélközpontúságunknak köszönhetően átlátjuk azt, hogy a megrendelőknek a chatbot használata közben felmerülő esetleges problémák mekkora nehézséget jelentenek. Mivel ekkor a kommunikáció megakad, ez bevételkiesést is okozhat a vállalkozásnak.

Számunkra a kölcsönös és hatékony együttműködés azt is jelenti, hogy ezekben az esetekben velünk könnyen kapcsolatba tudsz lépni. Fontosnak tartjuk, hogy a felmerült problémát mielőbb kezeljük, hogy vállalkozásod működésében ne okozzon fennakadást.

Ezek után már te is láthatod, hogy a chatbot fejlesztés nem barkácsolás, hanem egy komoly szakma. Azért, hogy egy jól működő, gördülékeny kommunikációt szolgáltató chatbotod legyen, érdemes megbíznod egy szakértő csapatot.

A Ria-Bot csapatával akkor érdemes együtt dolgoznod, ha…

  • Felismerted, hogy a chatbot egy forradalmi online kommunikációs eszköz, és szeretnéd, ha Magyarország egyik legprofibb fejlesztő csapata váltaná valóra a chatbotról szőtt álmaid.
  • Fontos számodra a vállalkozói szabadság és szeretnéd, ha lenne egy olyan automatizált rendszered, amely rengeteg időt és így pénzt takarít meg neked hosszú távon.
  • Igényled, hogy minőségi leadeket keress fel és azoktól pozitív válaszokat kapj.

Mondj igent a Ria-Bottal való együttműködésre és élvezd a megbízhatóság és profizmus előnyeit!

Dönts most, és díjmentesen megvizsgáljuk a honlapodat és a Facebook oldaladat is! Az átvizsgálás után kapsz tőlünk egy részletes leírást arról, hogy milyen chatbotot javaslunk számodra.

Legyél te is a Ria-Bot ügyfele, hogy minél több nagyszerű magyar vállalkozást támogathassunk munkánkkal!

CHATBOTOT SZERETNÉK
5 (100%) 3 szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.