Chatbot, a fáradhatatlan alkalmazott

A munkáltatók élete állandó rohanás. Sosincs elég idő semmire. Amikor úgy érzik, végre megoldottak egy problémát, szinte azonnal jön a következő.

Ismerős? Folytatjuk.

Mint a legtöbb vállalkozó, biztosan Te nehezen adod ki a munkát a saját kezeid közül, hisz ha valamit jól akarsz csinálni, csináld magad. Egy idő után viszont be kell látnod, hogy Neked is csak 24 órából áll a nap, és nem végezhetsz el minden feladatot egyedül. Ezért eljutsz arra a pontra, hogy ki kell adni bizonyos feladatköröket 1-1 alkalmazottnak.

Azonban itt jön az újabb probléma: A betanulási idő heteket, vagy akár hónapokat is igénybe vehet.

Ha sikerült betanítani valakit, akkor hátra is dőlhetsz, ugye? Nagyon nem! Ekkor kezdenek csak igazán sűrűsödni a problémák. Hisz egy ideig nem szabad elengedned az alkalmazottak kezét, és valljuk be, nem is tudnád.
De mi van akkor, ha szeretnél egy kicsit kiszakadni ebből a légkörből, ne adj Isten egy picit nyaralni mennél? Ha csak nem tartod kikapcsolva a mobilod, ezt is felejtheted.

Milyen klassz lenne, ha lenne egy alkalmazottad, aki:

  • Pontosan azt csinálja, amire betanítod, megkéred.
  • Sosem panaszkodik, hogy mennyi dolga van egyszerre.
  • Nem beteg, sohasem megy táppénzre.
  • Mindig, a nap 24 órájában, heti 7 nap a rendelkezésedre áll.
  • Több ügyféllel, vevővel tud egy időben ügyeket intézni.
  • Nem kerül havonta több 100.000 forintba.

Ezen leírás alapján álomalkalmazottnak tűnik, és most biztos legyintettél, vagy lemondóan sóhajtottál: „Ilyen tuti, hogy nem létezik!”. Viszont mi teszünk egy merész kijelentést, és azt mondjuk: Márpedig ilyen munkavállaló létezik!

Chatbot, a fáradhatatlan alkalmazott

Ugyanis a chatbotokra tökéletesen illik a fenti leírás: 24/7 dolgozik, virtuális léte miatt sosem beteg, és még csak soha nem is panaszkodik.

Sőt, havi szinten, még csak a minimálbérnek megfelelő összeget sem kell rá kifizetni!

Kezd érdekelni a dolog? Elhiszem, és mondjuk tovább! A chatbotnak mindössze egy küldetése van: Teljesítse minden munkáltató álmát, hogy legyen egy tökéletes alkalmazottja.

Hogyan lesz a chatbot tökéletes alkalmazott?

Hogyan is éri el ezt egy chatbot? Nos, ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor a chatbot egy automatizált beszélgetés a vállalkozásod Facebook oldala, valamint a felhasználók között. Ez röviden annyit tesz, hogy ha valaki üzenetet küld a Facebook oldaladnak, nem kell mindenkinek egyesével válaszolni, hanem automatizált folyamatok segítségével, a chatbot végzi el ezeket a teendőket helyetted.

Milyen feladatokat tud elvégezni egy chatbot?

A chatbotok „hatásköre” meglehetősen széles, igazán egyedi igényekre is profin be lehet őket tanítani, de nézzünk át egy pár gyakoribb lehetőséget a teljesség igénye nélkül:

✅ Gyakori kérdések megválaszolása.

✅ Leadek kvalifikálása.

✅ Nyereményjáték levezénylése.

✅ Adatbázis létrehozása, bővítése.

✅ Weboldalra terelés.

Hogyan lehet neked is chatbotod?

Van a vállalkozásodnak saját Facebook oldala? Ha a válasz igen, akkor a chatbot bevezetésének legfőbb feltétele máris teljesült! Alkalmas vagy arra, hogy legyen egy saját chatbotod!

Kinek ajánljuk a chatbot bevezetését?

Azért kezdtünk el 2 éve chatbotokkal foglalkozni, hogy az olyan munkáltatóknak, vállalkozóknak segítsünk, akik nem félnek az innovációtól, és hozzá mernek nyúlni olyan eszközökhöz is, amelyek nem lettek minden célcsoportnál letesztelve.

Azonban ez 2 éve volt! A chatbotok azóta megmérettettek, és egyáltalán nem találtattak könnyűnek. Sőt! Minden egyes nappal egyre több és több chatbot kerül bevezetésre Magyarországon is, hisz a vállalkozások kezdik felismerni, mekkora potenciál is rejlik bennük.

Mivel évek alatt a chatbotok folyamatosan bizonyították, hogy mekkora segítséget jelentenek és mennyi felesleges tehertől szabadítják meg tulajdonosaikat, ezért azt mondhatnánk: szinte mindenkinek ajánljuk!

Azonban, mivel mindenki úgysem fogja bevezetni, első sorban olyan vállalkozóknak, vállalat tulajdonosoknak és munkáltatóknak javasoljuk egy chatbot elkészítését, akik nyitottak az új technológiák kipróbálása iránt és emellett nem csak a saját és alkalmazottjaik életét szeretnék megkönnyíteni, hanem versenyelőnyhöz is szeretnének jutni konkurenciáikkal szemben.

Hiszen valljuk be, egy alkalmazott, egy chatbot, ami még hétvégén, ünnepnapon, és akár az éjszaka közepén is fennakadás nélkül dolgozik Neked, az igenis nagy versenyelőny.

Ha érdekel, hogyan lehet Neked is chatbotod, olvasd el a Chatbot készítésről szóló cikkünket is!

Ha még nincs chatbotod, pedig lehetne még ma vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a vállalkozásod megkapja azt a lendületet, amire szüksége van, Te pedig azt a szabadidőt, amit megérdemelsz! Kezdjük el a közös munkát!

Hoppá! Van egy kis extránk is a számodra!

Ha tetszik a chatbot készítés lehetősége, de még nem vagy benne biztos, hogy mennyire tudnád és mire hasznosítani. plusz egyáltalán mennyibe  kerülne Neked, teljesen ingyen felmérjük a weboldaladat, valamint Facebook oldaladat, és küldünk egy elemzést, amiben kitérünk arra, hogy mire is tudnál Te használni egy chatbotot, és mellékelünk egy árajánlatot, így a költségeket is látni fogod!

 

ITT AZ IDŐ, HOGY NEKED IS LEGYEN EGY FÁRADHATATLAN ALKALMAZOTTAD!

CHATBOTOT SZERETNÉK
4.7 (93.33%) 6 szavazat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.